Gümüş ve Altın Takıları Beraber Kombinleyin

Takılarda gümüş ve altından asla vazgeçmem. Çoğu zaman ayrı ayrı taksam da bazen ikisini beraber kullanmayı seviyorum. İki veya daha fazla rengi karıştırmanın harika görünebileceğini ve size gerçekten eğlenceli, benzersiz ve modern bir görünüm kazandırabileceğini düşünüyorum.

Siz de takılarınızı bir gözden geçirip kendinize göre harika kombinler yapabilirsiniz. Böylece kıyafetlerinize de biraz kişilik katmış olursunuz. Bunun için size birkaç tavsiyem olacak …

* Takılarınıza dikkat çekmek için kıyafetlerinizde yoğun desenler yerine daha sade renk ve desenleri tercih edin

* Kombin yaparken en az bir parça altın rengi veya gümüş rengi takınız olsun .Özellikle kolyelerde gümüş, altın ve pembe altın kombinasyonu gerçekten çok hoş görünebilir. Burada dikkat edilmesi gereken farklı zincir uzunlukları seçmektir, böylece hepsi karmakarışık bir şekilde üst üste oturmazlar. Boynuna yakın oturan 35-40 cm choker tarzı kısa renkli bir kolye de eklemek hoş olabilir..

*Hoş bir görünüm için sadece bir alanı vurgulayın. Örneğin sadece kolyeleri veya bileklikleri farklı renk ve metallerle karıştırın . Çok sayıda kolyeyi bir araya getirmekten emin değilseniz, o zaman birkaç bilezikle başlamayı deneyin. Sadece bir bileğe odaklanıp farklı stiller ve renkleri kombinleyerek farklı ve modern bir tarz elde edebilirsiniz.

* Basit bir şekil seçin ve o temaya uyan parçaları birleştirin. Örneğin, küçük yıldızlı altın rengi bir kolyeniz olabilir , üzerine farklı bir gümüş zincirinizi takabilir, onun da üzerine daha büyük yıldızlı altın veya gümüş renkli bir kolyeyi takar ve hatta araya küçük bir inci veya doğal taşlı bir kolyenizi de ekleyip güzel bir görünüm elde edebilirsiniz.

* Buna alternatif olarak, basit ama etkili bir görünüm içim saatinizin yanına hem gümüş hem altın bilekliğinizi beraber takabilirsiniz.

*Farklı metal ve renklerde ince yüzüklerinizi beraber takabilirsiniz. İnce altın ve gümüş yüzükleri bir araya getirmek, tercih ettiğiniz kombinasyonlara bağlı takılarınıza farklı bir tarz verebilir.

* Belki annenizden veya aile büyüklerinizden kalan aile yadigarı mücevherleriniz vardır. Sizin için anlamı olan bu takıları daha modern ve yeni parçalarla kombinleyerek sadece size ait bir kombinasyon yaratmış olursunuz.


Mücevher kutunuzda ki takıları deneyerek zamanla kendi tarzınızı oluşturursunuz.Metalleri karıştırmak, eskimiş parçalara yeni bir soluk getirmenin harika bir yoludur.

Hadi beklemeyin siz de kendi tarzınızı keşfedin….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir